OMGEVING

In het Stropershuisje vindt u een uitgebreide informatiemap met wat u allemaal in de omgeving kan doen. Hieronder geven we alvast een voorsmaakje:  

Natuur:                                                                                                                                                        Daar het Stropershuisje middenin het Stropersbos gelegen is, vindt u op een paar honderd meter afstand aansluiting met het fietsknooppuntnetwerk Waasland en tal van bewegwijzerde wandelroutes. Het Verdronken Land van Saefthinge, de Nederlandse vestingsteden Hulst en Axel of het beruchte polderdorpje Doel bevinden zich binnen fietsafstand van het Stropershuisje.

Cultuur:                                                                                                                                                           De gezellige stadjes Hulst en Axel zijn zeker een bezoekje waard.                                                         Op 12 km afstand bevindt zich de hoofdstad van het Land van Waas, Sint-Niklaas, met aan de rand van de stad het grootste gelijkvloerse winkelcentrum van BelgiĆ«.                                                                    Op een half uurtje rijden staat u in de kunststeden Gent en Antwerpen.

Activiteiten:                                                                                                                                                  Golf spelen, gaan zwemmen met het hele gezin, kajakken, ballonvaren, naar de binnenspeeltuin, ... dit is maar een greep van de activiteiten die zich nabij het Stropershuisje bevinden.

Meer informatie vindt u in onze uitgebreide informatiemap die u in het Stropershuisje kan terugvinden. Zoekt u een specifieke activiteit? Aarzel niet en vraag het ons, wij zoeken ze met plezier voor u uit! 

Stropershuisje - Kolshoekstraat W803, 9190 Stekene - stropershuisje@telenet.be - 0032 (0) 473 65 77 91
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.